Com que les entrades van sortint tal com les posem, una damunt les altres, creiem que és més pràctic entrar mitjançant les pestanyes superiors, perquè l'hem estructurat de manera temàtica.


Recordeu que les paraules resaltades en un color diferent son enllaços directes a temes d'interès, o a la entrada que busqueu. Cliqueu a sobre de la paraula.


Gràcies per les vostres aportacions, comentaris, fotografies i preguntes. Tot serà benvingut.


M. Lourdes i Josep Miquel Giribets Arnal.


diumenge, 17 de febrer del 2013

Blanes, Tossa i la Costa Brava.

Els primers records que tinc d'aquesta bonica localitat (escriu Lourdes), vénen de bastant petita, i es perden una mica en el record. Però posteriorment he recuperat el gust per visitar el poble, ja amb fills, on hi vem anar al menys tres estius.

Es tracta d'un indret molt agradable i animat, però sense masificaciò, de clima més suau que altres, amb un passeig marítim net i típic, i un passeig paral.lel interior, també molt agradable.

Al papa sempre li havia agradat molt agafar el cotxe i anar a pasar el dia, seure a dinar a un dels restaurants entoldats del passeig, on feien unes paelles boníssimes, que jo recordi, i si el temps acompanyava, ficar-se a l'aigua, i marxar bén endis.... L'esprit esportista que no falti.

Visiteu la web oficial , la de turisme de l'ajuntament, una altre web de turisme de Blanes i la Costa Brava, i per fi, la wiquipèdia de Blanes.

També va gaudir durant molts estius del bonic paisatge i l'aire pur i les vistes de Tossa de Mar, un poble preciós on va estiuejar i visitar en escapades durant uns quants anys. Aqui va pintar bastants olis amb paisatges marins, i de la costa.

Bon viatge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada